Beste klant, i.v.m. het Coronavirus hebben wij een aangepast beleid. Om u zo lang mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u: Alleen naar de winkel te komen als het niet anders kan, van afstand kunnen wij veel voor u regelen. Maximaal 2 personen tegelijk in de winkel. 1,5 meter afstand houden van onze medewerkers. Alleen pin betalingen. Dit om de verspreiding van het Corona virus tegen te gaan. Wij rekenen op uw begrip. Uiteraard blijven wij telefonisch bereikbaar voor hulp op afstand.

FBCS

Floris Bijl Computer Services

ICT Experts

Ervaringsjaren

Tevreden Klanten

Onze diensten

Data Recovery / Backup

Reparaties

Virus / Antivirus

Computeronderhoud

Windows 10

Onderhoudsabonnement

Netwerken

IP Camera-beveiliging

SSD Schijf

Cloud Diensten

3D Printer

Webdesign

Computerhulp, computerwinkel, in de omgeving van Heerhugowaard, Broekhorn, De Noord, Veenhuizen, Verlaat, Hoorn, Enkhuizen, Grootebroek, Hoogkarspel, Bovenkarspel, Blokker, Zwaag, Medemblik, Twisk, Hauwert, Nibbixwoud, Zwaagdijk-West, Andijk, Wervershoof, Wognum, Abbekerk, Midwoud, Opperdoes, Sijberkarspel, Opmeer, Hoogwoud, Spanbroek, Aartswoud, De Weere, Wadway, Zandwerven, Berkhout, Bobeldijk, De Goorn, Grosthuizen, Alkmaar, Assendelft, Wormerveer, Zaandam, Hensbroek, Obdam, Oostmijzen, Oudendijk, Rustenburg, Scharwoude, Spierdijk, Ursem, Wogmeer, Zuid-Spierdijk, Zuidermeer?

Neem contact op!

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Kantoor

Pastoor Meriusstraat 3
Spanbroek, 1715va

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag Koopavond: 9:30 - 20:00
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bel ons

0226 - 363650