Computerhulp Heerhugowaard

Bent u op zoek naar de beste hulp bij computerproblemen, voor onderhoud aan de computer, computerservice, een computerwinkel en dit alles voor redelijke tarieven in Heerhugowaard?

Dan bent u bij FBCS aan het juiste adres.

 

Wij zijn uw specialist in de regio Heerhugowaard voor nieuwe computers, nieuwe laptops, computerhulp bij problemen, computer reparaties, reparaties zelfs aan huis, computer onderhoud, hulp bij netwerkproblemen, webdesign, website onderhoud en computerhulp aan bedrijven.

 

Wij repareren computers, notebooks, tablets en telefoons. Uiteraard verkopen wij computers, laptops en printers, routers, ip camera beveiliging, muizen, kabels, kortom alles wat u voor de computer of het netwerk nodig heeft.

 

Breng uw apparaat bij ons in de winkel in Heerhugowaard of maak een afspraak wanneer u graag wilt dat we het bij u thuis ophalen of bij u thuis langskomen voor hulp aan huis. Onze specialisten in de buitendienst helpen u ook graag.

 

In Heerhugowaard mochten we bij FBCS de afgelopen 15 jaar al veel klanten van dienst zijn. Onze geroutineerde medewerkers zijn ervaren, klantvriendelijk en gespecialiseerd. Toch blijven wij ons vernieuwen en kiezen iedere keer voor de nieuwste systemen en oplossingen die werken in de praktijk.

 

Vraag maar eens naar de mogelijkheden die we u in Opmeer kunnen bieden, in de winkel van FBCS of bij u thuis.

 

Wilt u weten hoe u zelf in Heerhugowaard gebruik maakt van de beste kwaliteit en de optimale service van FBCS? Leg ons dan uw wensen voor. Wij bieden u een vrijblijvend advies en waar gewenst een scherp geprijsde offerte.

 

We noemen u graag de redenen waarom u juist voor FBCS in Heerhugowaard kiest voor computerhulp of uw nieuwe computer, notebook, tablet of printer:

– Optimale service
– Beste kwaliteit
– Vakkundige medewerkers
– Voordelige prijzen
– Snelle dienstverlening
– Gratis advies
– Praktische aanpak voor de beste oplossingen
– Een echte winkel waar je de artikelen kunt bekijken vóór aanschaf en een duidelijke uitleg meekrijgt
– Service op maat, betaal alleen voor wat u nodig heeft

 

Wilt u meer weten over de hulp die wij u kunnen bieden? Heeft u belangstelling voor een nieuwe computer of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan telefonisch contact op met FBCS op telefoonnummer 0226-363650 of stuur een e-mail. Of kom vrijblijvend langs.

 

Neem contact op met FBCS in de regio Heerhugowaard!

Reparaties

Laptops

Desktops

All-In-One

Printers

Harde schijven

Telefoon / Tablet

Reparaties van Laptops

Wij repareren alle soorten laptops en van alle merken, we staan nauw in contact met diverse leveranciers en fabrikanten waardoor we voor bijna alle apparaten -indien nodig- vervangende onderdelen kunnen krijgen.

Door onze reeds jarenlange ervaring en scholing van ons personeel kunnen we inmiddels bijna alle reparaties zelf aan waardoor u als klant snel geholpen kunt worden. 

Reparaties van Desktops

Ook voor desktops (“vaste” computerkasten) kunt u bij ons natuurlijk terecht. Omdat wij zelf bij voorkeur onze systemen samenstellen en zelf bouwen, hebben we hiervan veel kennis in huis. In tegenstelling tot anderen bedrijven die het liefst kant-en-klare systemen van bijvoorbeeld HP, Dell, Acer en Fujitsu Siemens leveren doen wij dat juist liever niet zodat we flexibeler zijn bij reparaties en upgrades.

Ook op gebied van Gaming hebben wij al veel systemen met succes samengesteld, dit vinden wij altijd weer een mooie uitdaging.

 

Neem contact op!

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Kantoor

Pastoor Meriusstraat 3
Spanbroek, 1715va

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag Koopavond: 9:30 - 21:00
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bel ons

0226 - 363650