Over Ons

ICT sinds 2004

FBCS is sinds 2004 gestart als uit de hand gelopen hobby van Floris om mensen met computer-problemen van dienst te zijn.
Inmiddels is ons bedrijf uitgegroeid tot een begrip in Spanbroek en omstreken met honderden vaste klanten en daar zijn wij trots op!

 

Ons bedrijf bevind zich in Spanbroek en van daaruit werken wij, we hebben daar een computerwinkel met allerhande computer gerelateerde producten.
Hier kunt u terecht als u hulp nodig hebt met problemen met uw computer, laptop of randapparatuur (printers etc.)

 

Ons bedrijf is voornamelijk Windows-georiënteerd maar dat betekent niet dat we andere systemen niet aan kunnen, we gaan graag de uitdaging aan!
Ook kunt u met uw telefoon en tablet gewoon terecht voor advies en/of instellen.

Heeft u er behoefte aan dat er iemand bij u op locatie komt? Geen probleem, dan kunt u dat altijd bij ons aangeven.

Waarom kiest u voor ons?

Begrijpelijke uitleg

Wij proberen alles zo goed mogelijk uit te leggen voor zo ver wij kunnen, zodat een “Leek” weet waar we het over hebben.

Gepaste Service

Service met een hoofdletter S! Wij proberen uw probleem zo snel en goed mogelijk op te lossen zonder dat u daar voor betaald.

Levertijd

Een bij ons nieuw gekocht product (desktop, laptop etc) proberen wij binnen enkele werkdagen gereed te maken. 

Hulp op afstand

Heeft u een probleem? En heeft u geen tijd om langs te komen of woont u te ver weg? Geen probleem! Wij kunnen u op afstand helpen.    Klik hier !

Hulp bij u op locatie

Wij komen ook op locatie ! Handig voor als u een probleem heeft met Wifi of u kunt niet langskomen.

No cure? No pay!

Als we het probleem niet hebben kunnen oplossen dan betaald u daar niks voor ongeacht de werkzaamheden en de tijd die wij er aan hebben besteed.

Google Recensies

Alie Overbeek
Alie Overbeek
13:38 22 May 20
De laptop die we bij FBCS hadden aangeschaft, deed niet wat ik nodig had. FBCS was wel heel geduldig om het op te... lossen. Toen dat niet lukte, kreeg ik een andere laptop, die wel voldoet. "Kom terug als er iets mee is, wat ik niet verwacht" .Wat een geweldige service.lees verder
Barry Mol
Barry Mol
10:50 11 Feb 20
Problemen gehad met mijn laptop. Zij hebben het vervolgens opgelost zonder dat het me iets kostte! Klasse service... 👍lees verder
Harry van Diepen
Harry van Diepen
10:55 26 Oct 19
Niet verder zoeken,ook niet zelf proberen-gelijk naar FlorisBijl en het komt allemaal goed! SERVICE met... hoofdletters!{ Caps Lock } Zeven sterren !lees verder
Harry Kochheim
Harry Kochheim
12:40 14 Jun 19
De beste computerzaak van Noord-Holland en omstreken. Ik ken de oprichter en eigenaar Floris Bijl al meer dan 10 jaar.... Een ware computer specialist.lees verder
Henk-Jan Gillebaard
Henk-Jan Gillebaard
14:53 11 Jun 19
Prima winkel en lossen voor ons bedrijf alle laptop problemen op en de bijbehorende randzaken. Snel, meedenken en... klantvriendelijklees verder
Mary Kolk
Mary Kolk
18:25 08 Jun 19
Een top bedrijf erg kundig en klantvriendelijk. Super.
Meer beoordelingen
js_loader

Neem contact op!

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Kantoor

Pastoor Meriusstraat 1
Spanbroek, 1715va

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag Koopavond: 9:30 - 20:00
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bel ons

0226 - 363650