Reparaties

Reparaties

Laptops

Desktops

All-In-One

Printers

Harde schijven

Telefoon / Tablet

Reparaties van Laptops

Wij repareren alle soorten laptops en van alle merken, we staan nauw in contact met diverse leveranciers en fabrikanten waardoor we voor bijna alle apparaten -indien nodig- vervangende onderdelen kunnen krijgen.

Door onze reeds jarenlange ervaring en scholing van ons personeel kunnen we inmiddels bijna alle reparaties zelf aan waardoor u als klant snel geholpen kunt worden. 

Reparaties van Desktops

Ook voor desktops (“vaste” computerkasten) kunt u bij ons natuurlijk terecht. Omdat wij zelf bij voorkeur onze systemen samenstellen en zelf bouwen, hebben we hiervan veel kennis in huis. In tegenstelling tot anderen bedrijven die het liefst kant-en-klare systemen van bijvoorbeeld HP, Dell, Acer en Fujitsu Siemens leveren doen wij dat juist liever niet zodat we flexibeler zijn bij reparaties en upgrades.

Ook op gebied van Gaming hebben wij al veel systemen met succes samengesteld, dit vinden wij altijd weer een mooie uitdaging.

 

Reparaties van Randapparatuur

We leven in een “weggooi-maatschappij” waarbij veel randapparatuur niet duur is in aanschaf. Tóch kunnen wij in veel gevallen ook uw randapparatuur repareren.

Vanuit de toch wel zuinige westfriese mentaliteit maar ook vanuit de uitdaging om iets wat niet werkt tóch weer werkend te kunnen maken voor een zachte prijs kunt u ook met al uw randapparatuur bij ons terecht.

 

Neem contact op!

Beste bezoeker, we hebben reCAPTCHA v3 geïmplementeerd op onze website om er voor te zorgen dat er geen spam word verstuurd vanaf onze website. Het gebruik van reCAPTCHA v3 is onderworpen aan het privacybeleid en de gebruiksvoorwaarden van Google.

Kantoor

Pastoor Meriusstraat 1
Spanbroek, 1715va

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 17:30
Dinsdag: 9:30 - 17:30
Woensdag: 9:30 - 17:30
Donderdag Koopavond: 9:30 - 20:00
Vrijdag: 9:30 - 17:30
Zaterdag: 9:30 - 17:00
Zondag: Gesloten

Bel ons

0226 - 363650