0226-363650 info@fbcs.nl Gepaste service in begrijpelijke taal! Floris Bijl Computer Services

Menu
Hosted Exchange

E-mail, al niet meer weg te denken uit onze dagelijkse bezigheden of het nu thuis is of op het werk.
Als u zelfstandige bent wilt u wel het gemak van altijd alle mail beschikbaar maar is het financieel vaak niet interessant om een dure server met daarop een exchange server te hebben draaien.

Daar is een prima oplossing voor in de vorm van “Hosted Exchange”.
Uw mailbox komt dan “in de cloud” te staan en u kunt op uw computer, telefoon en tablet altijd bij uw mails.
De mail loopt op al deze apparaten synchroon wat betekend dat u maar 1 keer een mail hoeft te verwijderen en hij is op alle apparaten naar de verwijderde items (of prullenbak) gegaan. Dat betekend dus ook dat als u een mail verzonden heeft die verzonden mail op alle apparaten terug te vinden is, inclusief eventuele bijlage(n).
Bijkomend voordeel is dat uw mail altijd gegarandeerd is omdat het “in de cloud” staat, als uw computer, telefoon of tablet kapot gaat is er dus niks aan de hand, met een nieuw apparaat en het invullen van uw gegevens komt de mail zo weer te voorschijn!

Wat kost het? Wij rekenen € 5,- excl. B.T.W. per mail-adres per maand, het maakt dus niet uit op hoeveel apparaten uw dat mailadres wilt gebruiken, daar zit geen limiet aan.
Om dit te realiseren moeten de DNS-instellingen van uw domein aangepast worden, dit kunt u zelf met uw hosting-provider regelen maar wij kunnen dat natuurlijk ook voor u doen.

cloud-mail